• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۸۱۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۴
اقتصادی » مسکن

اجرای ۴۲ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن قم 

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان قم گفت: در اراضی ۵۶۰، ۲۷، ۲۲ و ۱۷ هکتاری و سایر طرح‌های نهضت ملی مسکن در استان بیش از ۴۲ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است.

اجرای ۴۲۰۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن قم 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید روح الله حسینی اظهار کرد: تاکنون از مجموع ۱۳۲ هزار ثبت نام طرح نهضت ملی مسکن در قم، بالغ بر ۵۶ هزار نفر تایید نهایی شدند که این تعداد با ادامه پالایش متقاضیان افزایش خواهد یافت. براساس برنامه دولت به تعداد افراد حائز شرایط، باید مسکن تولید شود که این تعداد تا حدود ۷۰ هزار تن پیش بینی می شود.

 

وی افزود: در کل کشور تاکنون هفت مرحله ثبت نام مسکن ملی انجام گرفته است که البته این فاز‌های هفت‌گانه ناظر به مرحله و زمان ثبت‌نام بوده و به معنای پروژه خاص و واحدی نیست.
حسینی توضیح داد: در فاز یک که آبان ماه سال ۹۸ انجام شد ۴ هزار و ۴۰۰ نفر ثبت‌نام کردند که واحد‌های مسکونی تمام متقاضیان این فاز به همت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با نام پروژه‌های "زیتون ۶ تا ۴۷ "در داخل پردیسان ساخته می‌شود.
وی افزود: در فاز دو نیز که اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد، ۱۲ هزار ثبت‌نام جدید در شهر جدید (امیرکبیر) انجام گرفت.
 
حسینی با بیان این که در استان قم در فاز سوم و چهارم طرح‌های نهضت مسکن ثبت نام نداشتیم و فقط محدود به چند استان بوده است، توضیح داد: در فاز پنج که خردادماه سال ۱۴۰۰ انجام شد بیش از ۲۳ هزار ثبت‌نام صورت گرفت که تنها دو هزار از ۲۳ هزار نفر بر اساس فرآیند قرعه‌کشی به پروژه ۲۷ هکتاری روبروی دانشگاه آزاد و ۲۲ هکتاری بلوار ابوطالب پردیسان متصل و بقیه ۲۱ هزار نفر متقاضی، به مرحله و فاز ششم ثبت‌نام منتقل و ادغام شدند.
معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان قم گفت: ثبت‌نام و امید مردم برای خانه‌دار شدن با امکان طرح‌های انبوه‌سازی مسکن در قم با روی کارآمدن دولت سیزدهم جان تازه‌ای گرفت به نحوی که در نوبت ششم فاز‌های ثبت‌نامی که از آذرماه سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ادامه یافت، بیش از ۹۲ هزار نفر ثبت‌نام قطعی انجام گرفت که چند برابر فاز‌ها و مراحل قبلی بوده است.
به گفته معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی قم بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده در اراضی ۵۶۰ هکتاری روبروی پردیسان اول جاده ورجان افزون بر ۳۲ هزار واحد مسکونی احداث خواهد شد که برای متقاضیان فاز شش و باقی‌مانده فاز پنج خواهد بود.
حسینی در خصوص افرادی که در حال پالایش هستند یا تایید نهایی شده‌اند، اما پیامک واریز آورده به آن‌ها ارسال نمی‌شود گفت: برای متقاضیان با وضعیت تایید نهایی که جمعیتی حدود ۲۰ هزار تن را تشکیل می‌دهند باید زمین تامین شود.
وی تصریح کرد: به موازات آماده سازی و تامین زمین سایر متقاضیان، آزادسازی اراضی حبس شده و قرارداد‌های مهلت سپری شده طبق دستور رییس جمهور در سفر دی ماه سال ۱۴۰۰ به قم، در دست پیگیری است و پس از تامین زمین، برای سایر متقاضیان، پیامک واریز وجه ارسال و مسکن مناسب احداث می‌شود.
حسینی در پایان با اشاره به این که قم یکی از استان‌های پیشرو در پالایش متقاضیان و ساخت مسکن  است، افزود: هم اکنون عملیات ساخت و احداث بیش از ۴۲ هزار واحد مسکونی با سرعت در حال انجام است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارسال بیش از ۴۵۰ اثر به جشنواره ملی داستان رضوی
تصادف مرگبار با دو فوتی و دو مصدوم در لرستان
دستگیری سارقان طلاجات منازل و اماکن خصوصی در مراغه
اعلام ساعات کاری پایگاه‌های اهدای خون در لرستان
لزوم افزایش آگاهی عمومی در حوزه سلامت روان
آمادگی صداوسیما برای پوشش رسانه ای مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان
دعوت از ۴ دانش آموز دختر با نیاز‌های ویژه در اردوی آماده‌سازی تیم ملی والیبال
ماندگاری هوای گرم و غبارآلود در سمنان
آغاز طرح پژواک در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
اوقات شرعی اهواز، ۴ اسفند ۱۴۰۴
برتری شناور سازی قشم برابر صنعت نفت آبادان
تمرینات ملی پوشان تکواندو در کیش برای رقابت‌های آسیایی و جهانی
تأکید بر اصلاح الگوی کشت و حمایت از تولیدکنندگان در جلسه شورای کشاورزی رودبار جنوب
دعای هر روز و روز پنجم ماه مبارک رمضان
نشست خبری رئیس سازمان بهزیستی کشور
تشییع مادر شهید در روستای امیری ریگ شهرستان لردگان
تساوی تراکتور مقابل ملوان بندرانزلی
آتش سوزی خودرو در جاده میناب جان یک نفر را گرفت
تزریق نقدینگی به صنایع خوزستان؛ امید جدید برای احیای واحدهای راکد و اشتغالزایی
رشد ۲۴ درصدی ثبت‌نام داوطلبان هفتمین دوره شورا‌های اسلامی روستا در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان/ پنجم اسفند ۱۴۰۴
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
داوطلبان رد صلاحیت شده اعتراض خود را ثبت کنند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)